قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۶/۰۷ - ۰۹:۳۵
وزیر فرهنگ سوریه :

کشورها باید سیاست جدی برای خشکاندن منابع تروریسم داشته باشند

وزیر فرهنگ سوریه با انتقاد از سیاست های یک بام و دو هوای برخی از کشورها در محکوم کردن تروریسم و حمایت همزمان از آن تاکید کرد که این کشورها اگر واقعا صداقت دارند، باید سیاستی جدی و مسئولانه برای مبارزه با تروریسم اتخاذ کنند.

کشورها باید سیاست جدی برای خشکاندن منابع تروریسم داشته باشند
به گزارش سراج24، «عصام خلیل» وزیر فرهنگ سوریه در حاشیه تجمع اعتراض آمیز علیه اقدامات تروریست ها در شهر باستانی تدمر سوریه گفت: کشورها باید سیاستی جدی را برای خشکاندن منابع (مالی و تسلیحاتی) تروریسم اجرا کنند.
وی با انتقاد از بسنده کردن برخی کشورها به محکوم کردن اقدامات تروریست ها در سوریه گفت: ما به محکومیت (اقدامات تروریستها) از سوی برخی کشورها نیاز نداریم بلکه نیازمند یک سیاست جدی و مسئولانه و موضعگیری‌های محسوسی هستیم که به مبارزه با تروریسم منجر می‌شود.
عصام خلیل، تجمع اعتراض آمیز علیه اقدامات تروریست ها در شهر باستانی تدمر را "محکومیت جنایات تروریستی دانست که علیه ملت سوریه و میراث انسانی این کشور که ریشه مستحکم در تاریخ دارد"، توصیف کرد.
گروه تروریستی داعش اخیرا تعدادی از بناهای باستانی شهر تدمر بویژه معبد "بعل شمین" را ویران و خالد اسعد باستانشاس سرشناس این شهر را اعدام کرد.
وزیر فرهنگ سوریه افزود: همه این جنایت های تروریستی را که گروه‌های مورد حمایت و پشتیبانی طرف‌های عربی و منطقه ای و بین المللی علیه ملت سوریه برای از بین بردن این کشور و به قتل رساندن مردم و ویران کردن میراث تمدنی آن انجام می دهند، عزم ما را بیش از پیش می‌کند تا به مقابله برخاسته و رسالت خود را برای محافظت از میراث انسانی سوریه تکمیل کنیم.
عصام خلیل گفت: همه این اقدامات جنایتکارانه که آنها تلاش می‌کنند از طریق آن آثار و نشانه های تاریخی را از بین ببرند، سودی نخواهد داشت؛ زیرا ما بیش از گذشته مصمم هستیم که همه تلاش‌های ممکن را برای محافظت از آثار باستانی خود و ترمیم آنها به عمل آوریم تا همچنان گواهی از عظمت انسان در این منطقه و عظمت میراث تمدنی و بشری باشد که به تجربه انسانی تقدیم شده است.
وی درباره اقدام برخی کشورها برای محکوم کردن حوادث شهر تدمر و حمایت همزمان این کشورها از تروریست ها در سوریه گفت: فکر نمی کنم که ما به محکومیت (اقدامات تروریستها) از سوی برخی کشورها نیاز داریم بلکه نیازمند یک سیاست جدی و مسئولانه و موضعگیری های محسوسی هستیم که این کشورها از طریق آن –اگر صداقت داشته باشند- جدیت خود در مبارزه با تروریسم را ابراز کنند.
وزیر فرهنگ سوریه افزود: کشورهایی که تروریسم را محکوم می کنند اما همزمان از این تروریسم حمایت و به آن یاری می‌رسانند، نمی توان به طور جدی کشورهایی توصیف کرد که برای مبارزه با تروریسم تلاش می‌کنند.
وی گفت: اگر این کشورها موضع جدی درقبال این جنایت دارند، پس باید در وهله اول سیاستی مسئولانه و اخلاقی را در دستور کار قرار داده و به قوانین و موازین بین المللی درقبال این گروهها (گروههای تروریستی) متعهد باشند تا اینکه منابع (مالی و تسلیحاتی) تروریسم را بخشکانند.
عصام خلیل در پایان گفت: ما اطمینان داریم که ارتش سوریه قادر است تا ماموریت از بین بردن تروریسم را در صورت توقف حمایتی که از این تروریسم می شود، برعهده بگیرد؛ حمایتی که فکر نمی کنم نظیر آن در تاریخ بشریت - پیش از این نبرد تمام عیار علیه ملت سوریه - وجود داشته باشد.
 
 
منبع:تسنیم
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••